Sommer-Wolters-Kluwer

God sommer fra Wolters Kluwer!

Wolters Kluwer ønsker deg en riktig god sommer!

Hei!

Sommeren nærmer seg meget raskt og regner med at mange går ut i en velfortjent ferie ganske snart. Det har vært en merkelig vår på mange måter, og jeg er stolt av hvordan vi som selskap og nasjon har håndtert denne krisen vi er i. Selv med mye usikkerhet og andre arbeidsformer, har vi klart å holde momentum og humør. 

Vi jobber intensivt med neste generasjons programvare, og spesielt Skatt og årsoppgjør-programmene våre har vi et stort fokus på. Vi er også i meget tett dialog med Skattedirektoratet om deres planer fremover innenfor dette området.  Det vil komme mye spennende fra oss i tiden fremover, både innenfor kjente områder og nye. Vi lanserte kanskje klassens beste rapporteringsverktøy for regnskapsførere og revisorer sent i 2019 og nå for fullt i 2020. Jeg vil med dette benytte anledningen til å ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer. 

Med vennlig hilsen,

Henrik Begby Andersen
Managing Director

Telefontider i juli

I anledning sommerferie har vi reduserte telefontider i juli. Telefonen holder åpent kl. 09-15 mandag til fredag. I uke 30 holder vi stengt på telefon, og det vil ikke være mulig å ringe inn til oss denne uken, men vi vil være tilgjengelige per e-post på support@wolterskluwer.no.

Om det skulle oppstå problemer kan du finne brukerstøtte på vår nettside. Brukerstøtte inneholder ofte stilte spørsmål og utfordringer, og vi håper dette kan hjelpe deg dersom du skulle støte på et problem.