Generell info om våre kurs

Wolters Kluwer holder med jevne mellomrom kurs i våre programmer. Kurs blir holdt fordi du, som vår kunde, skal få muligheten til å lære deg å bruke programmet på en effektiv og sikker måte. Ved å vise deg de mulighetene og ressursbesparelsene som ligger i programmet, vil du automatisk bruke programmet mer effektivt og sikkert.

Alle våre kurs teller som faglig oppdatering, som skatterett, god regnskapsførerskikk (GRFS), finansregnskap og regnskapsførerregelverk.

Hvem passer kursene våre for?
Våre kurs er egnet for deg som er helt ny bruker, for deg som ikke har fått satt deg skikkelig inn i programmet eller for deg som har en del erfaring med bruken av programmet. Siden det kun er maksimum 15 deltakere på hvert kurs, er det store muligheter for personlig oppfølging og hjelp underveis.

På kursene vil hver deltaker sitte foran en egen PC, og deltakeren vil selv aktivt kunne følge kursholder. Kursene varer normalt en dag.

Hvordan melde deg på?
Er du interessert i kurs? Gå til kursoversikten, ring oss på telefon 22 34 60 00 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Avbestilling
Ved skriftlig avbestilling 4-2 uker før kursstart faktureres 50% av kursavgiften. Ved senere avbestilling faktureres hele kursavgiften. Wolters Kluwer tar forbehold om å avlyse kurs dersom det blir for få deltakere.

Kursbevis
Ved gjennomført kurs vil alle motta et kursbevis.Wolters Kluwer Norge AS

Besøksadresse:
Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Postadresse:
PB 6238 Etterstad, 0603 Oslo

E-post: kontakt@wolterskluwer.no
Telefon: 22 34 60 00