Thumbnail

Innsikt

Fremtidsfullmakt og lovvalgavtaler

Thumbnail

Det er som kjent lurt å planlegge for fremtiden, og
mange har opprettet ektepakt og testament. Men det er flere ting man bør vurdere å gjøre for å sikre seg mot problemer
for seg selv og sine etterkommere.

Av Carl F. Kjeldsberg, produktsjef Dokument, advokat MNA – Wolters Kluwer Norge AS

Les mer

Gyldigheten av elektroniske signaturer

Thumbnail

Vi får en del spørsmål om elektronisk signatur har gyldighet
og kan brukes i samme utstrekning som den gode(?), gamle underskriften med penn og papir. E-signatur er oftest enklere og mer effektivt enn papirprosessen hvor papir må sendes på rundgang til underskriverne pr. post eller skrives ut og scannes for underskrift. 

Av Carl F. Kjeldsberg, produktsjef Dokument, advokat MNA – Wolters Kluwer Norge AS

Les mer

Skal jeg påta meg styrevervet?

Thumbnail

Å være styremedlem, og ikke minst styreleder, er en ansvarsfull oppgave. På denne bakgrunn bør du tenke deg godt om før du påtar deg styreverv. – Har du den kompetansen selskapet behøver? – Vil du og eierne/ ledelsen/ det øvrige styre kunne samarbeide? Men det er også mer konkrete forhold rundt drift og forvaltning av selskapet som bør undersøkes før du påtar deg vervet. Her er en ikke-uttømmende sjekkliste over ting som bør undersøkes:

Carl F. Kjeldsberg, produktsjef Dokument, advokat MNA – Wolters Kluwer Norge AS

Les mer

‘’Vi vil hjelpe bransjen med å forandre forretningsmodellen sin’’

– Regnskapsførere og revisorer har til nå levert råd ved å se seg tilbake. I en bransje som er i rask endring, må kundene kunne stole på at deres rådgivere er fremtidsrettet. 


Dette sier Claire Carter, ansvarlig for Wolters Kluwer, Tax & Accounting Europe CSO – Cloud Strategies and Operations organization (CSO).
Meningen med CSO er å utvikle felles produkter og tjenester for Wolters Kluwer som kan bli internasjonale, og samtidig hjelpe de lokale markedene hvor vi opererer til raskere utvikling av skybaserte tjenester. 

Les mer
Thumbnail